Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

8 szelet kicsontozott karaj
mustár
3 fej vöröshagyma
10 dkg húsos bacon
2 dl tejföl

bors.

Elkészítés:
Kategória:
Húsételek

Elkészítés:
A kicsontozott és kiklopfolt bordaszeleteket sózom, borsozom, majd mindkét oldalát megkenem mustárral. Egy óráig érlelem hűvös helyen vagy hűtőben. A tepsit kikenem olajjal, majd belehelyezem a mustáros hússzeleteket.
Rárakom a sóval-borssal fűszerezett, felkarikázott vöröshagymát, a baconcsíkokat, és tejföllel lesimítom, amit szintén megszórok fűszerrel.
Fóliával letakart tepsiben körülbelül ötven percig sütöm.

Tanácsok:
Nagyon egyszerű étel, és a családunk meg fog őrülni, annyira finom! A legjobban passzoló köret hozzá a párolt rizs.

Elkészítési idő: 60 perc

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: ancsa31


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros csirkemellcsíkok » Mézes mustáros hús » Mustáros-hagymás csirke » Fokhagymás-mustáros tarja
» Mustáros csirkecomb » Mustáros tonhal » Mustáros meggyleves » Tejfölös mustáros pecsenye
» Mustáros halfilé » Mustáros tepsis csirkemell » Tejszínes mustáros karaj » Mézes-mustáros csirkemell
» Mustáros kéregben sült hal » Mustáros töltött pecsenye » Mustáros szelet hagymával » Mustáros zöldbab


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.