Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös mustáros pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet setéstarja
4 dl tejföl
2 evőkanál mustár
1 kiskanál olaj


Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük sózzuk és fél órán át állni hagyjuk.A tejfölt a mustárral simára keverjük és a hússzeleteket egyenként belemártjuk,majd egy kiolajozott tűzálló tálra egymás mellé fektetjük.A maradék mustáros tejfölt a tetejére simítjuk.Forró sütőben fedő nélkül addig sütjük míg a hús az ízes tejfölt teljesen magába nem szívja és szép piros nem lesz.
Párolt zöldséggel vagy burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös krumplipaprikás » Tojáspörkölt tejfölösen » Tejfölös csirkecomb » Tüzes pecsenye
» Mustáros karajpecsenye » Tejfölös bableves » Tejfölös-paprikás cukkini » Tejfölös gombaleves
» Tejfölös édesség » Tejfölös süti( Kráter) » Mustáros csirke » Tejfölös, ízes karaj
» Tejfölös-tejszínes piskóta » Pékpecsenye » Tejfölös tészta gazdagon » Tejfölös Gyümölcssaláta.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.