Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
70 dkg halfilé
10 dkg sütőmargarin
3 evőkanál mustár
1 csokor petrezselyem
1 db citrom

bors

Elkészítés:
A halat besózzuk. A margarin felét felolvasztjuk, ropogósra sütjük rajta a halat. A margarin másik felét felolvasztjuk, és összekeverjük a mustárral, a borssal és a citromlével. Amíg forró, ráöntjük a halra. Tetejét vágott petrezselyemmel szórjuk meg. Rizsköret illik mellé. Díszíthetjük citromkarikával.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros-Erős Pistás hús » Sajtos-gombás halfilé » Rakott mustáros hús » Mustáros hús bundában
» Mustáros hagymás tarja » Szezámmagos halfilé » Az igazi mézes-mustáros » Mézes mustáros hús
» Halfilé kakastaréjjal » Mustáros csülök » Mustáros rakott csirkemell » Mustáros zöldbab
» Mustáros-hagymás csirke » Fokhagymás-mustáros tarja » Mustáros-gombás szelet » Mustáros karajszeletek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.