Tutireceptek.hu fejléc

Gombás rakott borda recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 szelet sertésborda
30 dkg gomba
20 dkg füstölt tarja
fél l besamel
15 dkg füstölt sajt
só,
bors
liszt
olaj
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajon megsütjük. A maradék zsiradékba kevés borsot és felaprózott petrezselymet szórunk, majd megpároljuk rajta a felszeletelt gombát. Eközben a hozzávalókból besamelt készítünk. Egy jénaiba tesszük a tarjaszeleteket, majd a bordákat, erre kerül a gomba, majd a besamel. Végül a felszeletelt sajttal befedjük, és kb. 25 percre sütőbe tesszük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás töltött cukkini » Gombás virslisaláta » Szabolcsi rakott hús » Nyárias rakott kel
» Gombás ponty » Rakott sajtos sütőtök » Gombás-kolbászos tészta » Birsalmával rakott tészta
» Tojásos rakott karfiol » Gombás-sajtos bukta » Bárányborda fűszervajjal » Sonkás-gombás tészta
» Rakott zöldségtál » Gombás keltorta » Rakott alma » Rakott krumpli saját módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.