Tutireceptek.hu fejléc

Gombás virslisaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 pár virsli,
15 dkg szeletelt, főtt gomba,
1 dl majonéz,
1 pohár tejföl,
1 kiskanál citromlé,
bors,
só,
1 evőkanál fehérbor.

Elkészítés:
A majonézből, a tejfölből, a citromléből és a fehérborból tartármártást keverek.
Sóval, borssal ízesítem és belekeverem a felkarikázott főtt virslit és a gombát.
Pár órára a hűtőbe teszem.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombasaláta másképp » Börzsönyi gombás máj » Gombás alagút » Gombás natúrszelet
» Gombás marhahús finoman » Tartáros virslisaláta » Gombás pulykamell » Rókagombás rizses hús
» Gombás csirkecomb » Gombás zakuszka » gombás fasírt » Gombás pástétom
» Gombás rakott hús » Különleges gombasaláta » Gombaszószos szelet » Sült, gombás rizottó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.