Tutireceptek.hu fejléc

Füstölt sonkás kanapé recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
teavaj,
füstölt sonka,
petrezselyemzöld,
lilahagyma,
borsikafű,
mustár,
kaliforniai paprika,
rozs toast kenyér.

Elkészítés:
A sonkát, petrezselymet, lilahagymát vágjuk olyan apróra, amennyire csak tudjuk.
Gyúrjuk össze a teavajjal.
Kevés mustárral, illetve borsikafűvel ízesítsük. Tekerjük fel egy fóliával, hogy egy hengert kapjunk.
Próbáljuk a méretet a kenyérhez igazítani.
Tegyük hűtőbe, hogy megdermedjen.
Közben készítsük elő a kenyéralapot.
A kenyérből pogácsaszaggatóval szúrjunk ki falatokat, és ezek mindkét oldalát pirítsuk meg. Helyezzük rácsra és hagyjuk kihűlni.
A már hideg rozspirítósra tegyünk egy-egy szeletet a hideg krémből, és díszítsük kaliforniai paprikával.
A paprikából egyszerű és szép díszt készíthetünk, ha kb. egy centi vastag csíkokra vágjuk, kivágjuk a fehér részeket majd ferdén egyforma közönként vágjuk fel, hogy kis rombuszokat kapjunk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-sonkás pulykamell » Sonkás camembertsaláta » Sonkás nyári saláta » Sonkás sajtos zöldségrétes
» Sonkás-zsályás sertéskaraj » Sonkás csusza » Sonkás szendvics 3. » Gombás sonkás metélt
» Sonkás lepény » Sonkás kelbimbó » Alföldi füstölt disznósajt » Füstölthal-saláta
» Sonkáspogácsa » Sonkás kalács » Szőlős-sonkás tésztasaláta » Füstölt húsos káposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.