Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes batátaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
batáta

törött bors
főzőtejszín
húsalaplé

Elkészítés:
A batátát megmossuk, 4 részre vágjuk, sózzuk borsozzuk, sütőben sütőpapíron megsütjük.

Ha puha, a héját lehúzzuk, tejszínnel és az alaplével összeturmixoljuk, majd egyet rottyantva készre főzzük.


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes - tejszínes torta » Sajtos tejszínes csirke » Tejszínes süllő » Narancsos-tejszínes torta
» Tejszínes brokkoli » Tejszines hal sajttal » Tejszínes-kávés csók » Tejszínes sült halfilé
» Tejszínes zöldborsóleves » Tejszínes barackfagyi » Tejszínes-sajtos pecsenye » Tejszines gombás
» Tejszínes pulyka » Tejszínes spanyol csirke » Tejszínes-csokis piskóta » Tejszínes almaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.