Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-kávés csók recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 dl tejszín
4 evőkanál tej
20 dkg tejcsokoládé
1 evőkanál instant kávé
1 cs Francia drazsé

Elkészítés:
A tejszínt kevergetés nélkül felforraljuk, majd a tejet is hozzáöntve újból felforraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk az apró darabokra tört csokoládét, és a kávét is beleöntjük. 5 percig állni hagyjuk, majd fakanállal fényes, sima masszává keverjük. 30 percig szobahőmérsékleten hűtjük. Habzsákba töltjük a masszát, és minyonpapírra apró "csigákat" nyomunk belőle.
Minegyik tetejére 1 drazsét illesztünk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Barackjoghurtos- sütemény » Dió bomba » Habos almás, nagyon finom » Vízen kullogó
» Nugátos tallér » Süte almása » Krémtúró - Dukan diétás » Nyuszika répatortája
» Egyszerű somlói galuska » Fanta szelet 1 » Almás golyók » Csokis mignon (dupla adag)
» Bence féle konyha süti » Kókuszos-túrós torta » Tejszínes-csokis muffin » Édes sajttorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.