Tutireceptek.hu fejléc

Rokfortos pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg pulykahús
30 dkg rokfort
2 dl fehérbor
vaj, só, bors, szerecsendió

Elkészítés:
Pulykaszeleteket kissé kiklopfolva sóval, borssal meghintve kevés lisztbe forgatva olajon elősütni, aíg színt kap. Olajozott tepsibe fektetni, rámorzsolni bőven rokfortot, szerecsendiót rá, bort alá! Vajdarabkákat a tetejére és a pecsenyelevet is. Sütőben összesütni, amíg a rokfort krémszerűen ráolvad és jó szaftja lesz. Mandulás rizs a körítés, borban párolt almával, körtével.


A receptet beküldte: DDodo

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes pulykahús » Rokfortos sült burgonya » Tejszínes csirke/pulyka » Pulykamell Gellért módra
» Fokhagymás pulykaragu » Pulykatorta » Pulykaragu » Pikáns, párolt pulykaragu
» Zöldbabos pulykatekercs » Rokfortos tengeri hal » Gombás pulykamell » Almás-citromos pulykamell
» Pulykamell raclette » Fetás-tejszínes pulykamell » Ananászos pulykamellfilé » Zöldborsós pulykaraguleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.