Tutireceptek.hu fejléc

Mandulás forralt bor recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 l bor
1 rúd fahéj
1 rúd vanília
1 csipet szegfűszeg
20 dkg cukor
1 dl mandula likőr

Elkészítés:
A bort melegítsük fel, de ne hagyjuk forrni!
Adjuk hozzá a többi alapanyagot: a cukrot, a fűszereket, illetve a likőrt.
Hagyjuk állni pár percig, majd szűrjük le, és úgy kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandulás álom » Mandulás-mazsolás sütemény » Mandulás tonhal » Mandulás tejleves
» Mandulás csirkemell » Mandulás zellerkrém » Mandulás epertorta » Cseresznyés-mandulás pite
» Ütős forralt bor » Mandulás tofu » Mandulás kocka (Zöld süti) » Mandulás mézes
» .Mandulás sütemény » Mandulás Zeller » Zabpelyhes-mandulás cookie » Mandulás nektarinszelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.