Tutireceptek.hu fejléc

Hátszínszelet sáfránnyal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40dkg hátszín
egy doboz gomba
egy kis doboz kukorica
főtt zöldborsó
egy zöld paprika
olaj, egy-két csepp szójaszósz
2-3 kanál liszt
só , bors, szekfűbors, fahéj, sáfrány, kakukkfű, őrölt gyömbér,-kardamommag .

Elkészítés:
A hússzeleteket az olajon megsütöm majd puhára párolom. Amikor megpuhult kiszedem az edényből és a visszamaradt olajon a lisztet aranysárgára pirítom majd felengedem vizzel. Beleteszem a gombát, kukoricát, zöldborsót és a kockára vágott paprikát. Sózom, fűszerezem a sáfrányt is beleteszem. Hagyom egy kicsit összefőni majd belehelyezem a megpuhult húst.A szójaszószt a végén teszem hozzá.
Párolt rizzsel tálalom.

Jó étvágyat!


A receptet beküldte: 82virag82


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nokedlis csirke » Szarvacska Mexikói Raguval » Juhtúróval tőttőtt gomba » Tökös csirkeragu
» Dán pásztortál » Currys tojás » Sajtos-virslis karfiol » Patiszonos szárnyasragu
» Töltött sütőtök, darálthússal » Túrós tészta sósan » Zabpaníros rántotthús » Zöldséges rakott pulykamell
» Nagy sajttál » Gombás szelet » Vargányás omlett » Patisszonpaprikás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.