Tutireceptek.hu fejléc

Gombás párizsi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg párizs
15 dkg gomba
3 tojás
5 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
só,bors
1 csokor petrezselyem
liszt a panírozáshoz
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk,a vajban üvegesre pároljuk hozzá adjuk a tisztított apróra vágott gombát.kissé megpirítjuk.Sóval borssal fűszerezzük,majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.A tűzről levéve belekeverjük a két tojást hagyjuk kicsit kihűlni
A párizsit fél centi vastag karikára vágjuk.Egy karikát megkenünk a gombapéppel egy másikat a tetejére teszünk.Lisztbe tojásba mártjuk,bő forró olajban kisütjük,reszelt sajttal megszórjuk

Tanácsok:
Körete lehet rizs,burgonya.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párizsis rizssaláta » Gombás-cukkinis rizottó » Rókagombás rizses hús » Erdei gombás lapcsánka
» Gombás sonkás metélt » Gombás fasírtpogácsa » Sonkás-gombás omlett » Sütőtökös-gombás fasírt
» Narancsos, gombás kacsa » Gombás karfiol-tál » Gombás szarvas-steak » Gombás rakott csirkee
» Gombás-sajtos lecsó » Gombás rakott kifli » Gombás halfilé » Gombás rakott palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.