Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott ananászkarikák recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
2-3doboz körszeletes ananászkonzerv
10db tojás
1kg liszt
1l tej
1dl rum
porcukor
5db egész fahéj
1l olaj-a sütéshez

Elkészítés:
Az ananászkarikákat lecsepegtetjük, majd félbevágjuk. A panírozáshoz összekeverjük a többi hozzávalót, - a cél az, hogy jó sűrű masszát kapjunk. Beleforgatjuk az ananászdarabokat, majd felforrósított olajban megsütjük.

Tanácsok:
Melegen tálaljuk, mézet adhatunk hozzá.


A receptet beküldte: pingumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundázott csirkefalatok » Bundázott alma » Bundázott sült hagyma » Bundázott karalábé
» Joghurtos lepényke » Sajtos rolók 2 » Lapcsánka tepertővel » Pikáns kosárkák
» Sajtos lángos » Sajtos pereckék » Sós pogácsa » Füstöltsajtos croissant
» Túró torta másképp » Sonkás-gombás rétes » Spenótos batyu » Pizzás mini batyuk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.