Tutireceptek.hu fejléc

Vadnyárs csipkeízzel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg vadapróhús
1 evőkanálnyi vadfűszer
2 evőkanál mustár
fél dl olaj

15 dkg csipkeíz
3-4 evőkanál vörösbor

Elkészítés:
A vadhúst keverd el a mozsárban megtört vadfűszerrel,a mustárral,öntsd rá az olajat,majd legalább 1-2 napig érleld a hűtőszekrényben.Sütés előtt a húsdarabokat húzd beolajozott bambuszpálcákra,vagy kis fémnyársakra,és grillrácsra téve,forgatva és a fűszeres olajjal kenegetve süsd pirosra.
A csipkeízt lazítsd fel néhány kanálka vörösborral,a vadhús mellé ennél jobb kísérőt nem is tálalhatnál.


A receptet beküldte: o.melinda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rakott csibehús » "Mérges pulyka" szelet » Sajtos csirkemell filé » Káposztás krumplifasírt
» Göngyölt párizsi » Gazdag szelet » Szalontüdő hagyományosan » Csirkemáj lecsósan
» Baconos csirkemáj hagymaágyon » Marika pulykamell tortája » Fokhagymás hústekercs » Hagymás pecsenye
» Mustáros-kefires csirkecomb » KFC csirke » Barbár csirke » Erdélyi aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.