Tutireceptek.hu fejléc

Tormás káposztasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kis fej vöröskáposzta
2 db savanykás alma
1 dl majonéz
1 dl kefír
2 evőkanál ecetes torma
cukor só

Elkészítés:
A káposztát vékony csíkokra vágjuk és megsózuk 20 percig állni hagyjuk.A majonézt összekeverjük a kefírrel cukorral tormával.Az almát héjjastól lereszeljük és a mártásba keverjük.Ezután hozzáadjuk a káposztát és összekeverjük.Legalább fél napig érlljük.Rántott húsokhoz tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás káposztasaláta » Céklás káposztasaláta » Majonézes káposztasaláta » Karácsonyi káposztasaláta
» Tejszínes-tormás csirke » Nyers káposztasaláta » Káposztasaláta 2 » Tormás sonkatekercs
» Túrós-tormás tavaszi sonka » Texasi káposztasaláta » Káposztasaláta gazdagon » Tökmagos káposztasaláta
» Káposztasaláta majonézzel » Káposztasaláta paleo módon » Erdélyi tormás hús » Almás-tormás csülök


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.