Tutireceptek.hu fejléc

Tojásos nyúl recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nyúl,
1 dl olaj,
1 kk. ételízesítő,
hagyma,
1 doboz tejföl,
6 tojás.

Elkészítés:
Egy nyulat kicsontozunk, a húst kiseb kockákra vágjuk, és beletesszük egy jénai tálba. Ráöntünk egy deci olajat, 1 kk. ételízesítőt, és összekeverjük. A fűszerezett hús tetejére vékonyra szeletelt hagymát rétegezünk. A letakart edényt sütőbe tesszük, és a húst kb. 45 perc alatt puhára pároljuk. Ekkor egy doboz tejfölt és 6 tojást összekeverünk, és ráöntjük a húsra. Még kb. 10 percig sütjük. Burgonyával kínáljuk.


A receptet beküldte: Limmortalite


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos kelkáposzta » Tojásos krumpli » Tojásos borsó » Tojásos nokedli salátával
» Szalonnás-tojásos pite » Egész tojásos majonéz » Tojásos paprika » Tojásos camembert krém
» Tojásos madársaláta » Tojásos uborkasaláta » Tojásos spárga vajszószban » Tojásos sonkapástétom
» Tojásos kenőmájas » Répás-tojásos saláta » Finom tojásos fasírt » Zöldséges, tojásos rizs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.