Tutireceptek.hu fejléc

Római tokány recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
2 dl joghurt
60 dkg sertéscomb
5 dkg vaj
15 dkg gomba
5 dkg reszelt sajt
2 fej vöröshagyma

bors
mustár

Elkészítés:
A megtisztított és hasábokra vágott burgonyát az előzőleg már beáztatott római tál aljára tesszük.A seréscombot vékony csíkokra a gombát vékony szeletekre vágjuk,a hagymát fölkarikázzuk.Az egészet összekeverjük a joghurttal.Sózzuk,borsozzuk,mustárral ízesítjük,és a burgonyára halmozzuk.A tetejére morzsoljuk a vajat,és megszórjuk a reszelt sajttal.
A lefedett tálatt hideg sütőbe tesszük.Először kis lángon.majd közepes lángon sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi borsos tokány » Római rakottas » Tárkonyos tokány » Zöldséges tokány cserépben
» Székelytokány egyszerűen » Hagymatokány » Sündisznó (római tálban) » Csirke római tálban
» Csikós-tokány1 » Zalai erdésztokány » Tokány-mokány » Libamáj római tálban
» Szatmári tokány » Vadas marhatokány » Virslis hentestokány » Római tálban sült csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.