Tutireceptek.hu fejléc

Radnai pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70-80 dkg bélszín
15 dkg szalonna
1 hagyma
1 pohár bor
petrezselyem zöld
zsír

bors

Elkészítés:
A hagymát megreszeljük,összekeverjük az apróra vágott petr.zölddel és a borssal.A bélszínt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.A szeletek egyik felét sózzuk a másik felét megkenjük a keverékkel,és ráteszünk egy vékony szelet szalonna szeletet amit két fogvájóval rátűzünk.A szeleteket lábosba rakjuk,forró zsírral meglocsoljuk,ráöntjük a bort és fedő alatt forgatás nélkül puhára pároljuk.Körete:gombás rizs.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Búbos pulykapecsenye » Elzászi pulykapecsenye » Balatoni mustos pecsenye » Révkalauz pecsenye
» Csőben sült szűzpecsenye » Cseréptálas szűzpecsenye » Galyasági töltött pecsenye » Töltött szűzpecsenye
» Bajor labdapecsenye » Mézes libapecsenye » Bécsi fiákerpecsenye » Cigánypecsenye másképp
» Bükki kaszás pecsenye » Cigánypecsenye II. » Kiadós pecsenye » Apa-féle vasi pecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.