Tutireceptek.hu fejléc

Pirított gomba sárgarépával recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Pirított gomba sárgarépával


50 dkg csiperke gomba
1 sárgarépa
olívaolaj

bors
oregano
bazsalikom
kakukkfű

Elkészítés:
A gombafejeket cikkekre vágjuk, a lábakat is feldaraboljuk. A répát felszeleteljük, és megdinszteljük egy kicsit az olívaolajban, majd a feldarabolt gombát és a fűszereket is hozzáadjuk. 10 percig fedő alatt pároljuk, majd fedő nélkül pirítjuk, míg a gomba által eresztett lé elpárolog.
Köretnek sült húsok mellé kiváló.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás kocka 2. » Anna pirított mája » Gombás-almás kacsaleves » Gombás rizottó (Nők lapja)
» Gomba sörtésztában » Gombás-cukkinis rizottó » Rókagombás csirkemell » Gombapástétom
» Babapiskótás, csokis gomba » Csirkemell gombamártással » Cherrys, gombás homár » Sajtos-gombás rakott hús
» Gombás-kolbászos tészta » Göcseji gombaleves » Gombás rakott hús » Gombás pástétom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.