Tutireceptek.hu fejléc

Párolt vörös káposzta recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
75 dkg vörös káposzta, 4 evõkanál olaj, ízlés szerint ecet, cukor, só, 1 mokkáskanál törött fekete bors.

Elkészítés:
A megtisztított vörös káposztát vagy lereszeljük, vagy nagyon vékony csíkokra felvágjuk és megsózzuk. Jól átkeverve állni hagyjuk fél órán keresztül. Ezután lábosba átöntjük, rácsorgatjuk az olajat és fél deci vízet, majd fedõ alatt puhára pároljuk. Ezután 1-2 evõkanál kristálycukorral meghintjük és megpirítjuk. Ecettel és törött borssal ízesítjük. Bármilyen hús körete lehet, de sült kolbásszal vagy fõtt virslivel is tálalható.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt zöldségsaláta » Legényfogó káposztaleves » Kelkáposzta krémleves » Babos káposzta
» Káposztás pogácsa1 » Kelkáposzta leves » Tepsis sült vöröshagyma » Rántott töltöttkáposzta
» Erdélyi székelykáposzta » Párolt mézes almás » Vörösboros csirkeragu » Fehér és lilakáposztás
» Alföldi toroskáposzta 1. » Az én töltöttkáposztám » Vörösboros puncs 2 » Amerikai káposztasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.