Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos galuska recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
20 dkg főzőkolbász
5 dkg füstölt szalonna
1 nagy fej vöröshagyma
1 evőkanál pirospaprika
1 teáskanál paradicsompüré
A galuskához:
40 dkg liszt
2 tojás
1,5-2 dl víz


Elkészítés:
Elkészítjük a galuskát.
A szalonnát apróra kockára vágjuk zsírját kiolvasztjuk.Ráöntjük a kockára vágott vhagymát és üvegesre pirítjuk.A tűzhelyről lehúzva belekeverjüka pirospaprikát és a paradicsompürét.Belekarikázzuk a kolbászt és visszatéve a tűzre néhány percig pirítjuk.Ezután felengedjük 1 dl vízzel és fedő alatt pár percig főzzük.Végül beleforgatjuk a galuskát és forrón savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Somlói galuska másképp » Mákos galuska » Sajtosgaluska » Aranygaluska muffin
» Aranygaluska » Májgaluskaleves gyorsan » Sajtos, gombás galuska » Galuska burgonyával.
» Somlói galuska 2 » Kapros-túrós galuska » Daragaluska 3 » Galuska (nokedli, nokli)
» Aranygaluska almapürével » Kolbászos piskóta » Kolbászos fejtettbableves » Somlói galuska 3


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.