Tutireceptek.hu fejléc

Kolbász lengyel mártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg főzőkolbász
50 dkg lángolt kolbász
1 üveg világos sör
2 vöröshagyma
1 evőkanál vaj
1 evőkanál liszt
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál só
1 evőkanál cukor

Elkészítés:
A főzőkolbászt és a lángolt kolbászt egy lábosba tesszük, ráöntjük a sört, beletesszük a finomra vágott hagymát, lefedjük és 20 percig főzzük, majd a levét leszűrjük, a kolbászt felkarikázzuk. Mártást készítünk a vajból és a lisztből, a leszűrt főzőlével jól elkeverjük, beletesszük a citromlét, a cukrot és a sót, és kevergetve sűrűre főzzük. Végül beletesszük a kolbászkarikákat. Köretként krumplipürét kínálunk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászkrém » Metélt babos mártással » Saláta fetamártással » Gyors kolbászkrémes táskák
» Kolbászkrém uzsonnára » Kolbászos kenyérlángos » Amúr tormamártással » Húsgombóc sajtmártással
» Zöldséges kolbászleves » Kolbászos pogácsa » Lengyel vágott hús » Nyúlgerinc borókamártással
» Marhahús kapormártással » Vegyes hal bormártással » Paprikás kolbászgulyás » Búzakolbász


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.