Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
15 dkg lecsókolbász

5 dkg füstölt gyulai kolbász

2 db főtt tojás

5 dkg margarin

1 kiskanál mustár

Elkészítés:
A kolbászok bőrét lehúzzuk, majd a keményre főtt tojásokkal együtt kétszer-háromszor átdaráljuk. A krémhez hozzáadjuk a magarint és a mustárt, összekeverjük. Kenyérre kenve uborkával tálaljuk.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászkrém uzsonnára » Gyors kolbászkrémes táskák » Kolbászkrémes rakott hús » Hagyományos körözött
» Köles szendvicskrém » Bundás kenyér másképp » Pulykás pitaszendvics » Rántott szendvics 3.
» Áfonyával töltött alma » Olcsó pástétom » Vendégváró sajtgolyók » Hamburgerszósz
» Fokhagymás kapros krémsajt » Csirkemájkrém házilag » Magyaros falatok » Sonkás, sajtos sült zsömle


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.