Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolpuffancs I. recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 fej karfiol
1 tojás
1 tk mustár
1 cs.sütőpor
1 cs.petrezselyemzöld
zsemlemorzsa

bors

Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben néhány perc alatt félkészre főzzük. Szűrjük le, villával törjük össze. Üssük a morzsalékra a tojást, adjunk hozzá annyi zsemlemorzsát, hogy jó legyen az állaga,a sütőport keverjük bele,adjuk hozzá a mustárt, sót, borsot és finomra vágott petrezselyemet. Formázzunk pogácsákat a masszából, süssük ki olajban.
Párolt rizst és fokhagymás tejfölt adunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolpuffancs 2 » Karfiolpuffancs » Almás vöröske » Brokkolisfelfújt
» Csicseriborsó fasírt » Kuszkusz zöldségekkel » Sajtos gomba » Zalai zöldbab
» Dinnyés golyók » Tojásos kelbimbó rakva » Brokkoli sült burgonyával » Zöld burgonyapogácsa
» Karfiol - fehérborral » Rántott kelkáposztám » Zöldségesfasírt » Sajtos patiszon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.