Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos málnaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók (4 személyre):
2 dl málnaszörp
5 dl joghurt (1,5%-os zsírtartalmú)
5 dl tej
3,5 dkg hidegen keverhető vaníliás pudingpor (1/2 csomag Aranka)
25 dkg málna (friss vagy mirelit)
(tejszínhab)

Elkészítés:
A málna felét szitán törd át, és a többi hozzávalóval – egy habverő segítségével – keverd össze. A maradék málnát egészben – mint levesbetétet – add hozzá. Jól behűtve, s tejszínhabbal díszítve tálald.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Émi joghurtos finomsága » Joghurtos szelet » Joghurtos kuglóf » Joghurtos meggyesparfé
» Joghurtos sós rudacskák » Kefíres-joghurtos sali » Banános joghurtos muffin » Joghurtos kekszes
» Joghurtos padlizsán » Joghurtos csemege » Joghurtos krém gyümölcsben » Joghurtos meggyes
» Joghurtos grízes sütemény. » Joghurtos csirkemell » Joghurtos kehely » Joghurtos pogácsa 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.