Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db friss csirkecomb,
4 nagy gerezd fokhagyma,
só.

Elkészítés:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A csirkecombokat megmossuk, lecsöpögtetjük.
A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk.
A combok felületét egyenletesen elosztva bevagdossuk és mindegyik nyílásba egy-egy fokhagymaszeletkét dugunk.
A megtűzdelt combokat megsózzuk.
Sütőlemezre helyezzük.
Közepes magasságban kb. fél óra alatt aranybarnára sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás hal » Fokhagymás házi sajt » Csirkecombok hagymaágyon » Boros csirkecombok
» Fokhagymas-sajtos burgonya » Fokhagymás sertésmáj 2 » Fokhagymás csirkemell » Fokhagymás hústekercs
» Fokhagymás vaddisznótokány » Göngyölt csirkecombok » Fokhagymás gombaleves » Fokhagymás pulykaragu
» Fokhagymás amúr » Fokhagymás spagettisaláta » Fokhagymás sajtkrém » Fokhagymás pizzakenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.