Tutireceptek.hu fejléc

Bólé vegyes gyümölcsökből recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
20 dkg meggybefőtt,
20 dkg őszibarackbefőtt,
15 dkg eper,
15 dkg ribizli,
1 dl konyak,
1 dl Maraschino likőr,
7 dl száraz fehérbor,
7 dl száraz pezsgő

Elkészítés:
A befőtteket bóléstálban összekeverjük, hozzáadjuk a ribizlit és az epret. Ráöntjük a konyakot, a likőrt és a bort, majd egy órára hűtőszekrénybe tesszük. Fogyasztás előtt felöntjük a lehűtött pezsgővel.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Argentin vegyes saláta » Vegyes zöldségtál » Vegetáriánus vegyes saláta » Tonhalas vegyes saláta
» Vegyes babsaláta » Vegyessaláta köményesen » Vegyes húscsíkok » Vegyes muffin
» Sajtos vegyes zöldség » Szilvás vegyes saláta » Párolt vegyes zöldség » Vegyes vágott előétel
» Csőben sült vegyes zöldség » Vegyes-gyümölcstorta » Vegyes kefires saláta » Sült vegyes zöldségköret


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.