Tutireceptek.hu fejléc

Zsiványpecsenye nyárson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0.5 kg disznókaraj
0.5 kg marhabélszín
2 db vöröshagyma
10 dkg füstölt szalonna
köménymag
őrölt bors
pirospaprika


Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, sózzuk,borsozzuk paprikázzuk.A nyársra tűzzük:disznó hús, 1 karika hagyma ,marhahús,1 szelet füstölt szalonna majd ismételjük,Az egészet megszórjuk köménymaggal.A fa parázson lassan forgatva a nyársat megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyársonsült joghurttal » Fácán forgónyárson » Tárkonyos csirke nyárson » Nyárson sült csirkemell
» Betyárhús nyárson » Fűszervajas fogas nyárson » Csípős csirke nyárson » Krinolin nyárson sütve
» Csalafinta csirke nyárson » Angolna nyárson sütve » Zsiványpecsenye » Fenyőmagos bélszín nyárson
» Lazac, kagyló, rák nyárson » Sült tarja nyárson » Vajas-barackos csirkemell » Savanyú csirkezúza


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.