Tutireceptek.hu fejléc

Virslis karfiolsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej karfiol
3 pár virsli
petrezselyem
fokhagyma
1 evőkanál olaj

bors
1 citrom leve

Elkészítés:
Sós vízben megfőzzük a rózsáira szedett karfiolt,kihűtjük.A virslit karikára vágjuk és hozzáadjuk a karfiolhoz,majd az apróra vágott petrezselymet és a zúzott fokhagymát is.Sózzuk,borsozzuk,öntözzük meg a citrom levével és ízlés szerint olajjal keverjük össze óvatosan.Behűtés után fogyasztható.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslis lepény » Virslis lepénykék » Virslis zöldbabsaláta » Karfiolsaláta
» Virslis rakott tál » Tartáros virslisaláta » Virslis rakott kelbimbó » Virslis hentestokány
» Virslis partifalatkák » Virslis lángos » Diétás virslisaláta » Virslis lencsesaláta
» Gyors virslis falatkák » Virslis-krumplis golyó » Virslis csiha biga » Mutatós virsliszendvics


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.