Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes párolt hal - 90 naposhoz! recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
- 30 dkg tőkehal
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg gyöngyhagyma
- 2 dkg vaj
- 1 dl tejszín
- fél citrom
- metélőhagyma
- só
- bors
- 20 dkg vegyes zöldség

Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, a vajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a megsózott halat, majd a tejszínt, s a fűszerekkel ízesítjük. Amikor a hal megpuhul, vajban párolt zöldséggel tálaljuk.


A receptet beküldte: Prügi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-csokis piskóta » Tejszínes-sonkás spagetti » Tejszínes mézes minikrémes » Tejszínes-gombás penne
» Tejszínes körteleves » Indiai párolt sertésragu » Cukkinis tejszínes tészta » Tejszines spenótos tészta
» Párolt felső combfilé » Tejszínes pulyka fasírt » Kapros-tejszínes csirke » Párolt vegyes zöldség
» Tejszines őszibarackleves » Tejszínes hús » Párolt kelkáposzta » Párolt gomba


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.