Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-parajos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg csirkemell,
3 dl tejszín,
50 dkg parajlevél,
só,
olaj,
kis fej vöröshagyma.

Elkészítés:
A csirkét darabokra vágjuk, megpároljuk.
A paraj leveleket leforrázzuk és összevagdossuk.
A megpárolt filéhez hozzáadjuk a parajt és az előzőleg üvegesre pirított hagymát.
A 3 dl tejszínt hozzáöntjük, majd jól összeforraljuk, ízlés szerint ízesítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spárgás csirke » Csirketorta 2 » Mogyorószószos csirkemell » Túróval töltött csirkemell
» Mákos csirke » Zsírban sült csirkemáj » Csirkés metéltsaláta » Fehérboros csirke
» Csirkés csicseriborsó » Csirke paprikás mártással » Mézes-diós csirkemell » Rakott csirke olasz módra
» Csirkehús saláta » Csirkehússal töltött alma » Borsos csirke » Nyári tepsis csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.