Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes hagymaleves 2. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2-3 nagy fej hagyma
margarin
8-9 dl víz
2 db húsleves kocka
2 dl tejszín
ízlés szerint só

Elkészítés:
A hagymákat felkarikázzuk és a margarinon jól megfonnyasztjuk.Hozzáöntjük a vizet,belerakjuk a leveskockákat.Egy kicsit felforraljuk,megvárjuk míg a kockák teljesen feloldódnak.Ezután beleöntjük a tejszínt és kóstolás után még ízesíthetjük sóval.Egyet rottyantunk rajta és kész.
Melegen tálaljuk reszelt sajttal a tetején + pirítós kenyér

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: ALLICS


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes - tejszínes torta » Tejszínes sült szabdzsi » Tejszínes rakott zöldség » Tejszínes gombás spagetti
» Tejszínes eperkrém-leves » Tejszínes cukini főzelék » Sajtos- tejszínes spagetti » Tejszínes meggyleves
» Hagymaleves » Tejszínes málnakrémleves » Tejszínes sajtkrémleves » Tejszínes chilis garnéla
» Fehérboros póréhagymaleves » Gombás-tejszínes szendvics » Tejszínes Endívia » Hagymalevesem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.