Tutireceptek.hu fejléc

Sajttal töltött húsgombóc recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 szikkadt zsemle,
2 kis fej vöröshagyma,
15 dkg juhsajt,
1 kávéskanál mustár,
50 dkg darált hús,
1 tojás,
só,
bors,
2 evőkanál olaj,
4 db ecetes uborka

Elkészítés:
Az áztatott zsemlét kinyomkodjuk, a hagymát apróra vágjuk, a sajtot, uborkát felkarikázzuk, elkeverjük a mustárral. A húst a tojással, sóval, borssal, 1 zsemlével összedolgozzuk. Nyolc korongot készítünk. Felére elosztjuk a sajtos, uborkás keveréket, a másik felével letakarjuk. Széleiket összenyomjuk. Olajjal megkenjük. Oldalanként 8-10 percig sütjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros húsgombóc » Szalámis puliszka sajttal » Kókusszal töltött kifli » Töltött gombafejek
» Pangásius márványsajttal » Baranyai töltött szűz » Nagy sajttál » Töltött pulykatekercsek
» Töltött vagdalt » Veronai Húsgombóc » Elzászi töltött dagadó » Hideg töltött saláta
» Almás töltött virsli » Májkrémmel töltött fánk » Egyszerű töltött lángos » Fonott, töltött kalács


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.