Tutireceptek.hu fejléc

Sajtgaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
5 dkg vaj,
1 tojássárgája,
1 tojás,
7 dkg liszt,
4 dkg reszelt trappista sajt,
só ,
szerecsendió,
fehérbors,
petrezselyem .

Elkészítés:
A szobahőmérsékletű vajat egy csipetnyi sóval habosra keverjük, egymás után belekeverjük a két tojássárgáját, szerecsendióval ízesítjük és ismét habosra keverjük. A tojásfehérjét pici sóval kemény habbá keverjük, a liszttel és a sajttal együtt a sárgájához keverjük. Ebből a masszából kávéskanállal galuskákat szaggatunk a gyöngyöző levesbe és 5 percig kis lángon főzzük !


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtgaluska-leves » Palóc leves másképpen » Hideg sárgadinnye leves » Majonézes kagylósaláta
» Csalán leves biotipp-től » Tökbél krémleves » Csülkös sóskaleves » Palócleves 1
» Vegyes sajtleves » Medvehagyma krémleves » Csicsóka krémleves » Ír Burgonyaleves
» Brokkolileves gerslivel » Nyírségi gombócleves 2. » Fokhagymakrémlevesem » Fokhagymás camembert-leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.