Tutireceptek.hu fejléc

Rakott krumpli kukoricával recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
Héjában főtt krumpli
Főtt tojás
Kukorica konzerv
Sajtszósz (zacskós por)
margarin
Tej
olaj
zsemlemorzsa
tejföl
Mind tetszés szerinti mennyiségben, ízlés szerint

Elkészítés:
Kiolajozzuk a tepsit, beszórjuk egy kis zsemlemorzsával. Jöhet a krumpli réteg, amit megsózunk.
Erre tesszük a főtt tojás szeleteket, szintén sózzuk.
A következő krumpliréteg után ráborítjuk a konzerv kukoricát, majd újabb krumpli jön - természetesen sózzuk.
Ezután a zacskón lévő utasítás szerint elkészítjük a sajtszószt és ráöntjük az egészet az elkészített krumplira. Erre még egy doboz tejfölt rásimítunk és máris süthető :-))

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: harmatcsepp


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott csirkemáj » Sajtos rakott zsemle » Sült krumplistészta » Kanizsai rakott hús
» Sütőtökös rakott brokkoli » Túrós rakott kifli » Rakott burgonya gombával » Krumpligombóc öntettel
» Krumplipüréből » Rakott káposzta juhsajttal » Pudingos rakottas » Balázska rakottas
» Virslis krumplisaláta » Gyümölcsös rakott rizs » Rakott cukkini sajttal » Bécsi krumplisaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.