Tutireceptek.hu fejléc

Párolt alma (Update1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
30dkg zöldalma
5dkg vaj
fahéj
folyékony édesítő
1dl száraz fehérbor
1 ek zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben.
Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraldta a levét, kész a csemege.

Tanácsok:
Update 1-es kód!


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabos palacsinta (Update1) » Mustban párolt karaj. » Update1 krémes süti » Párolt mézes almás
» Sajtos sertéskaraj Update1 » Párolt felsőcomb filé » Lángos (Update1) » Pároltkáposzta máskép
» Zelleres párolt pulykamell » Párolt rák » Párolt káposzta finoman » Töltött karalábé (Update1)
» Székelykáposzta Update1 » Párolt tengeri hal. » Párolt rizs zöldségekkel » Kefirben párolt ponty


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.