Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános sült sárgarépa recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
250 g sárgarépa
2 ek napraforgó olaj
1 gerezd fokhagyma
10 g parmezán sajt (3 ek. frissen reszelt)
0.5 teáskanál provence-i fűszerkeverék
2 ek zsemlemorzsa
só ízlés szerint
bors ízlés szerint

Elkészítés:
A sárgarépát meghámozzuk, hosszában elfelezzük, majd négybe vágjuk. Egy edénybe tesszük.
Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és az olajat, jól elkeverjük. A parmezánt elkeverjük a morzsával és a fűszerkeverékkel, a sárgarépára szórjuk, és összekavarjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 20 percig sütjük.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposzta-sárgarépa saláta » Sárgarépás pogácsa » Rakott sárgarépa » Sárgarépás zöldmetélt
» Parmezános spárga » Currys sárgarépa » Rakott sárgarépa bulgurral » Sárgarépás vega gombóc
» Majorannás sárgarépafánk » Parmezános burgonyapogácsa » Sárgarépás reggeli ital » Sárgarépa fasírt
» Tejes karfiol sargarepaval » Majorannás sárgarépaleves » Rántott Sárgarépa » Sárgarépa angolosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.