Tutireceptek.hu fejléc

Palóc gulyás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg birkalapocka
20 dkg zöldbab
20 dkg burgonya
5 dkg füstöltszalonna
4 dkg zsir
4 dkg liszt
2 dl tejfől
1 vöröshagyma
1 kk füszerpaprika
só bors

Elkészítés:
A szalonnát kockára vágjuk és a hagymát finomra megpiritjuk, az apróra darabolt húst rádobjuk sózzuk, borsozzuk és rövid lével felengedjük, félpuhára főzzük, majd a zölbabot és a kockára vágott burgonyát is hozzá adjuk, ha készre megfőtt. A zsirból és lisztből rántást készitünk fokhagymával,majd tejfőlt is belekeverjük, és jól felforraljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csángógulyás » Cságógulyás 1946-ból » Gulyás gombócleves » Sörgulyás bográcsban
» Gulyásleves (pörköltből) » Gulyáskrémes-túrós pogácsa » Palóc leves » Palócgulyás
» Hamis gulyásleves » Káposztagulyás » Csiki gulyás » Moldvai gulyás
» Gombagulyás » Finom babgulyás » Tenkesgulyás » Paleo gulyásleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.