Tutireceptek.hu fejléc

Pácolt afrikai harcsa zöldkörettel recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg afrikai harcsafilé
0.5 dl olívíolaj
1+1 cs.snidling
20 dkg sárgarépa
20 dkg karalábé
20 dkg zöldség
20 dkg cukkini
vegeta
bors

Elkészítés:
Az olívíolajba belekeverjük az apróra vágott snidlinget kevés vegetát és borsot.A halfiléket megforgatjuk a pácban,és 2-3 órára hűtőbe tesszük.
Utánna teflonserpenyőbe mindkét oldalukat arnybarnára pirítjuk.Kevés vizet hozzáadva készre pároljuk.A zöldségeket tisztítáa után tetszőleges formára vágjuk és puhára pároljuk.
Tálaláskor a halat körberakjuk a párolt zöldséggel,és megszórjuk snidlinggel.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lerakott harcsa » Folyami rák harcsával » Fűszeres pácolt oldalas » Pacolthus
» Afrikai kenyér » Pácolt zsebes karaj » Káposztás harcsa » Apatini káposztás harcsa
» Fokhagymás pácolt hús » Afrikai tej » Harcsapaprikás másként » Harcsa pecsenye
» Kapros harcsapaprikás » Harcsapaprikás » Pácolt marhanyelv körettel » Tojásban pácolt csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.