| Nyúlpaprikás receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg nyúlhús(comb, has, gerinc) 2 evőkanál sertészsír 2 db vöröshagyma 1 ek pirospaprika 1 ek rétesliszt 1 dl tej 2 dl tejföl só bors 4 gerezd fokhagyma 1/2 csokor petrezselyemzöld Elkészítés: Olvasztott zsírban megfonnyasztjuk a vöröshagymát, belekeverjük a feldarabolt nyúlhúst. Borsozzuk, megszórjuk a fűszerpaprikával, a petrezselyemlevéllel, és összekeverjük. Felengedjük annyi vízzel, amennyi ellepi, beletesszük a zúzott fokhagymát, megsózzuk. Lassú tűzön puhára főzzük. Habarást készítünk liszt, tej, tejföl hozzáadásával, és a kész nyúlpaprikásra öntjük. Felforraljuk és kész. Sós krumplival, vegyes savanyúval tálaljuk. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |