Tutireceptek.hu fejléc

Nyársalt bárány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg bárányhús
2 fej vöröshagyma
2 kk csombor
4 ek. olaj
6 db paradicsom
4 db paprika
ízlés szerint só

Elkészítés:
A bárányt 1 napra a hűtőben páclébe tesszük. (Pác: olaj, hagyma, csombor, só, bors.)
1 cm-es közökkel a nyársra húzzuk a húst felváltva a zöldségekkel, és olajjal megkenjük és parázson megsütjük.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baranyai sertéssült » Pusztai báránysült » Töltött bárány » Rántott bárány
» Húsvéti bárányragu » Bárányrakottas » Pirított báránymáj » Bárány leves
» Báránygerinc sütve » Paradicsomos báránysült » Paradicsomos bárány » Sült báránygerinc
» Baranyai töltött szűz » Húsvéti tárkonyos bárány » Báránytokány » Tárkonyos bárányleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.