Tutireceptek.hu fejléc

Mézes parfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
25 dkg méz
4 tojássárgája
4 dl tejszín
3 cl mandula likőr

Elkészítés:
A mézet habosra keverjük a tojások sárgájával,majd lassan hozzáadjuk a mandula likőrt.A tejszínből kemény habot verünk és lazán összevegyítjük mézes mandulával.A masszát 6 kis formába öntjük és 8 óráig fagyasztjuk.Tálalás előtt forró vízbe mártjuk így könnyen kicsusszan a parfé.
Tejszínhabbal,vagy vaníliás gyümölcsszósszal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes, sajtos ham and eggs » Mézes-csípős csirkemell » Mézes diókrém » Mézes sült körte
» Mézes túrókrém » Mézes puszedli » Mézeskalács likőr » Puha mézes süti
» Boszorkányos mézeskalács » Mézes töltött karika » Babapiskótás mézes krémes » Mézes-fahéjas sült banán
» Mézes-mustáros pulyka » Puha színes mézes » Gyümölcsjoghurtparfé » Mézes-diós piskóta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.