Tutireceptek.hu fejléc

Májjal töltött burgonya tejföllel leöntve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
30 dkg máj
só, bors
tejföl
olvasztott zsír
reszelt sajt

Elkészítés:
Egy kiló burgonyát megfőzünk. A vizét szitán leszűrjük, és közepüket kivájjuk.
Harminc deka csirke-, sertés- vagy borjúmájat zsíron megpirítunk, azután megőröljük, megsózzuk, megborsozzuk, összekeverjük a kivájt és összemorzsolt krumplirésszel, és az üreges-burgonyát megtöltjük vele.
Zsírral kikent tűzálló edénybe tesszük, leöntjük tejföllel és pár kanál olvasztott zsírral, a tetejére reszelt sajtot szórunk. A sütőben tizenöt percig sütjük.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Osztrák burgonyaleves » Juhtúrós-tejfölös burgonya » Parmezános burgonyapogácsa » Túróval töltött paradicsom
» Töltött szőlőlevélkék » Burgonyás pecsenyekrém » Diós töltött káposzta » Hagymás burgonyalepény
» Csokis töltött keksz » Sajttal töltött rizsgolyó » Burgonya alufóliában » Töltött-sült burgonya
» Cserkész töltött burgonya » Töltött csirkecomb » Marhahússal töltött pita » Karácsonyi töltött alma


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.