Tutireceptek.hu fejléc

Lúdláb-update módra recept

Kategória:


Hozzávalók:
Piskóta:
- 6 tojás
- 3 ek. por édesítő
-6 ek. zabliszt (nem zabkorpa, és nem darált zabpehely :!: )
-pici szódabikarbóna
-1 ek kakaópor

Krém:
-2 cs. csokis pudingpor
-fél liter tej
-2+3 ek porédesítő
-10 deka vaj

Máz:
-2 ek por édesítő
-3 ek kakaópor
- 6 ek víz

Elkészítés:
A tojásfehérjét habbá verem az édesítővel, majd hozzá a tojássárgája, liszt, kakaó, szódabikarbóna.(nekem a rendes piskótát a szódabikarbóna mindig szépen felviszi, de a zabliszttel laposka lett)

Elkészítem a krémet: a 2 cs. pudinport az édesítővel összekeverem, hozzáadom a tejet és felfőzöm. Ha kihűlt egy vajat kikeverek az édesítővel, majd hozzáadom a pudingot, és szépen kikeverem. Egy picit még visszaraktam a hűtőbe, majd utána rákentem a piskótára, s elkészítettem a mázt.
A kakaót, összekevertem az édesítővel, majd a vízzel, s egy perbe beraktam a mikróba. jól átkevertem, s rákentem a sütire. Egy órán át volt a hűtőben, utána én már szeltem is!


A receptet beküldte: dindin19


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fettuchini (magyar módra) » Grízpuding DUKAN módra » Rizses gomba bácskai módra » Pizzás csiga Emyke módra
» Házinyúl francia módra » Tojás leves Ági módra » Szilvás gombóc Ági módra » Pizzatekercs Nelli módra
» Banán indonéz módra » Gőzgombóc felvidéki módra » Csirkemáj kínai módra » Hússzeletek bakonyi módra
» Libamáj lyoni módra » Sertésborda Paksa módra » Kókuszkocka Ági módra » Töltött káposzta Ági módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.