Tutireceptek.hu fejléc

Lubi pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1.20 dkg sertéshús,
Fokhagyma, vöröshagyma, bors,
Só,
Majoranna, mustár,
Zöldségzöld,
2 tojás,
Zsemlemorzsa.

Elkészítés:
A húsból 40 dkg-ot ledarálunk. Adunk hozzá, kicsi fokhagymát, vöröshagymát, sót, borsot, majorannát, mustárt, zöldségzöldjét. Ezeket zsíron megpirítjuk.
Ha kihűlt, 2 tojást és egy kicsi zsemlemorzsát keverünk hozzá.
A maradék, 80 dkg húst szeletekre vágjuk, belecsomagoljuk a tölteléket és összegöngyöljük.
Forró zsírban aranysárgára sütjük.


Mártás:
Ugyanolyan, mint a paprikásé, csak ízesítőnek mustárt, tárkonyt és citromlevet teszünk bele.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos szűzpecsenye. » Ors-féle cigánypecsenye » Beregi szűzpecsenye » Vaszi pecsenye
» Spárgás pecsenyefalatok » Csoda pecsenye » Balatoni mustos pecsenye » Bojtár pecsenye
» Galyasági lacipecsenye » Kímélő vasi pecsenye » Nagyidai cigánypecsenye » Csőben sült szűzpecsenye
» Göcseji sertéspecsenye » Cigánypecsenye másképp » Fűszeres aprópecsenye » Cigánypecsenye II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.