Tutireceptek.hu fejléc

Korpás csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db csirkemell
1 db tojás
1 dl olivaolaj

liszt
étkezési búzakorpa

Elkészítés:
A csirkemellet négyfelé vágjuk majd a hagyományos módon bepanírozzuk a húst, csak a zsemlemorzsa helyett étkezési búzakorpát használunk. Teflon serpenyőben nagyon kicsi olajban megsütjük, zöldséggekkel és savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rántott csirkemell » Gombás csirkemellfilé » Csirkemell-"torta" » Ananászos csirkemell 2.
» Mézes Gyömbére Csirkemell » Legfinomabb csirkemell » Őszibarackos csirkemell » Citromszószos csirkemell
» Csirkemell almával » Tejszínes csirkemell ragu » Csirkemelles húspogácsa » Tepsis csirkemell gombával
» Vajas-barackos csirkemell » Sajtos májas csirkemell » Zabkorpás piskóta » Ananászos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.