Tutireceptek.hu fejléc

Knégli recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg liszt
2 db tojás
2-3 dl tej
3 dkg élesztő

1 kk só

Elkészítés:
Az élesztőt fel futtatjuk kevés tej, cukor lisztbe öntjük a majd a tojásokat egy kk só
és könnyü tésztát készitünk.Mikor megkelt henger alakura formáljuk, vagy zsirozott alufóliába
vagy szalvettába csavarjuk és nagyon bő /nagyfazékba/ kifőzzük majd kiboritjuk és szép sréen szeleteljük. Vadashoz, gombáshúsokhoz
köretként tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldcitrom és mangó chutney » Kapros puliszkagolyók » Zsemlegombóc vadashoz » Bihari Töltött Burgonya
» Szezámmagos vajas karotta » Mozzarellás polenta » Fokhagymas-sajtos burgonya » Zöldséges rizs
» Majonézes krumpli » Fincsi Köret » Paradicsomos rizs » A legfinomabb rizs
» Sajttal töltött rizsgolyó » Borokkolipüré » Sajtos sült burgonya » Hagymagombóc


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.