Tutireceptek.hu fejléc

Karfiol finomság recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 fej karfiol
2 dl száraz fehérbor
20 dkg finom liszt
4 db tojás

ét

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben félpuhára főzzük, vagy pároló edényben félig megpároljuk.

A tojásokból, a liszt feléből a borral, sóval és kevés vízzel sűrű palacsintatésztát keverünk. A karfiolt lisztbe, majd a masszába mártva bő forró olajban kisütjük.

Párolt rizst és tartármártást adhatunk mellé. Jó étvágyat kívánok! :)


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolrizs » Karfiol burgonyával » Karfiolpüré » Karfiol püré
» Csirkemájas finomság » Aranysárga karfioltekercs » Karfiolos hamis vesevelő » Karfiol felfújt
» Karfiol pizza » Rakott karfiol diétázóknak » Tejfölös karfiol leves » Ananászos finomság
» Karfiolpüré (update1) » Krokett gombás karfiolból » Karfiolkrém, brokkolikrém » Húsos rakott karfiol


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.