Tutireceptek.hu fejléc

Kapros-fokhagymás tarjasült recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 szelet tarja
1 csokor petrezselyem
1 csokor kapor
1 fej fokhagyma
1 kg burgonya

olaj

Elkészítés:
A kaprot és a petrezselymet apróra vágjuk, a fokhagymagerezdeket összezúzzuk. A kaporral, petrezselyemmel, fokhagymával és sóval megfűszerezett tarjaszeleteket tepsibe tesszük.

A meghámozott és négy részre vágott burgonyát a hús tetejére halmozzuk, olajjal meglocsoljuk, pici vizet öntünk rá, majd alufóliával letakarjuk a
tepsit.

Amikor a hús puhára párolódott, levesszük a fóliát, és az egész ételt pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-sajtos zöldségfelfújt » Kelkároszta tekercs » Padlizsános lepény » Sütőtökös-gombás fasírt
» Rakott vagdalt » Medvehagymás túrógombóc » Almás-húsos káposztatál » Borsópörkölt húsgolyókkal
» Tepsis burgonya 2. » Sajttekercs snidlingesen » Makaróni nápolyi módra » Majorannás burgonya
» Sonkás-turó felfujt » Töltött gombafejek rántva » Olcsó tonhalas paella » Karfiol darált hússal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.