Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás céklasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1,5 kg cékla
1 kg lila káposzta, gyalult
1/2 kg lila hagyma vékonyra szelve
20 dkg cukor
só ízlés szerint
3 dl 10%-os ecet
őrölt kömény
valamilyen tartósítószer

Elkészítés:
A céklát kicsit főzzük, apróra elkockázzuk, vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A káposztát legyaluljuk, hagymát felszeljük, és az egészet összekeverjük a hozzávalókkal.
Pár órát pihentetjük, közben többször megkeverjük, aztán pici tartósítószer a tetejére, és fogyasztható is.
A maradék mehet a befőttes üvegekbe, mindenhez fogyasztható.

Tanácsok:
Hatalmas téli vitaminbomba.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztasaláta gazdagon » Káposztasaláta paleo módon » Gyümölcsös céklasaláta » Rukkolás céklasaláta
» Diós-almás céklasaláta » Savanyúkáposztás hús » Káposztasaláta » Kelkáposztás csirkemell
» Káposztás lecsó » Káposztás paszuly II » Reszelt káposztasaláta » Káposztás liba.
» Káposztás vitamin saláta » Texasi káposztasaláta » Céklasaláta tormával » Káposztás oldalas kuktában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.